No CORS correction since updating

Daryl L.

New Member
I've updated our two LS's to the latest updates and since then any CORS corrections have been unobtainable for the most part, UHF works fine. I had CORS work briefly on Sunday, but nothing since then. On the radio screen it shows that I've got my internet access and am getting some data, but no base coordinates available. Matt Sibole logged on with RAMS to see what he could do, but he had no luck getting CORS to work with the release or pre-release versions of the software. I've been on the phone with the other guys I work with who haven't updated and their CORS comes right in. We compared our settings and they are exactly the same, just that their units work and mine two don't. Please help as it appears we might get the okay to hit the field and I've got two units that are not working at the point that I need them to be at, the point that they were previously.
 

Daryl L.

New Member
It is on RAMS now. As an added bonus, there were 3 more updates and since doing them I lost the projects that were on my LS. I can't even delete a test project. UHF function with the LS still works fine.
 

Michael Stazhkov

Developer
Staff member
5PLS
It is on RAMS now. As an added bonus, there were 3 more updates and since doing them I lost the projects that were on my LS. I can't even delete a test project. UHF function with the LS still works fine.
Could you tell the password for RAMS
 

Michael Stazhkov

Developer
Staff member
5PLS
I lost the projects that were on my LS. I can't even delete a test project. UHF function with the LS still works fine.
I see several projects on the 00541. Could you explain more about the problem with projects. I don't see the problem with projects.
P.S. Understanding of the problem with getting fix from CORS is in progress.
 

Daryl L.

New Member
Try to open up 52-36 project (already sent to Javad) or any of the others. Project 'Farm" is one I'd really want to recover coordinates for. The project you looked at was created after the update and did not suffer from the error in loading. The project you created and project Test2 seem okay, but they were after the update. Anything prior to updating I had issues with. There was a project Test which I tried deleting, but it could not delete it. I don't see it anymore so it mush have eventually deleted.
 

Daryl L.

New Member
I also have another LS unit that has the same CORS issue, so when this one is solved I'd like to get this other one resolved as well. I will tell you thanks for the rapid response.
 

Michael Stazhkov

Developer
Staff member
5PLS
Try to open up 52-36 project (already sent to Javad) or any of the others. Project 'Farm" is one I'd really want to recover coordinates for. The project you looked at was created after the update and did not suffer from the error in loading. The project you created and project Test2 seem okay, but they were after the update. Anything prior to updating I had issues with. There was a project Test which I tried deleting, but it could not delete it. I don't see it anymore so it mush have eventually deleted.
The project 52-36 was opened using newer application and has newer DB model number. It seems you were using PreRelease version to open the projects. So it can be fixed later when we release the Prerelease version. We can downgrade the projects manually if you want.
 

Michael Stazhkov

Developer
Staff member
5PLS
I see that the mount point sends some RTCM3 data but this is only 1020 and 1032 RTCM3 messages, 1032 come with 5 seconds period and 1020 with even lower rate. In another try it sends 1029 message with text: "Too many concurrent connections". We have tried another mount point and it works. It seems only your provider can tell what is wrong with the mount point.
 

Michael Stazhkov

Developer
Staff member
5PLS
I would appreciate it if you would downgrade them so I can open them now if it wouldn't be too much work.
It is rather much manual work as you have a lot of projects. Can you update back to PreRelease and open the projects with the newer version. PreRelease version is not well tested but...
 

Daryl L.

New Member
I tried to recover the points on my project FARM today and was unsuccessful. I had these points processed through DPOS and can see them listed in the point file log of the DPOS screen, but cannot see the coordinates for the points and they are not showing up in my point list. Is there any way I can recover the coordinates for these points? There are 8 points, including the base point.
 

Daryl L.

New Member
Nope. Both are green. When I look at the point screen there are no points shown, but if I hit the DPOS button I can see the base point and the points in the point list with the point name (ie 1_NE_120419.jps) on the DPOS screen. I am tempted to hit the ReDPOS button, but am concerned that might cause a loss of the points, wherever they happen to be.
 
Top