trying to connect mobile base

#1
When I use Base/rover and click connect the "searching receiver" spins and will not connect. What am I doing wrong? The Trimph-2 and the HPT401BT are both on and appears to be working.

Dale
 
#2
I have been able to connect to the triumph-2 but only the base coordinates, on the right side show up, the base does not come on. I get the following message " the Triumph-2 hardware revision 3 doesn't support new features! Please, contact to JAVADGNSS.INC for upgrade details" I then click on start base and I get this "not enough free space for data recording! please delete old files and free at least 50MB of memory". My son runs the Triumph LS and is on 2 week Navy reserve duty, I don't have but 5 files on the LS and don't know how to clean up 50MB. Any help would be appreciated.
I did go on Net View and downloaded the latest firmware,
Thanks, Dale Adamson
 

Adam

Well-Known Member
5PLS
#3
The files are in the t2. In base rover setup tap on the box above the coordinate box then tap manage files. From here you can delete out old unneeded base files.
 

Jim Frame

Active Member
#5
And don't worry about the Rev 3 message, just click on past it. My T2 is too old to accept the new firmware, but it still works fine as a base for the LS. I see that message every time I start the base, it's annoying but that's all.
 
#7
And don't worry about the Rev 3 message, just click on past it. My T2 is too old to accept the new firmware, but it still works fine as a base for the LS. I see that message every time I start the base, it's annoying but that's all.
Jim. Are you gonna rock on with the T2 or upgrade in the future? Just being nosy.